10 maj 2012

Sov Du Lilla Leah!

Leah har fått nån idé om att hon inte ska sova middagslur. Visst om hon hade klarat sig fram till i alla fall 19tiden på kvällen utan sömn på dagen men det gör hon inte! Mitt lilla monster:)

Nu har jag försökt i över en timme men icke. Fast hon har tystnat nu så jag hoppas hon är på gång och somna. Himla springande fram och tillbaka men jag tänker inte ge mig:)

Haft en jättebra förmiddag/lunch tillsammans med Zebben och hans mor. Barnen har lekt massor! Sprungit och jagat varandra och haft kramkalas, så söta! Hoppas Zebs syster (jo det är en syster för det känner jag på mig) har kommit tills nästa gång vi ses:)

Nu har jag suttit och ringt en massa samtal. Men ett återstår och jag blir lite fundersam när jag slår numret. Då är det nämligen en röst som säger: "Just nu kan du inte nå det önskade numret men var god försök igen senare" eller något likande. Betyder det att man ringer rätt nummer och att man bara ska försöka ringa igen fast senare (vilket jag gjort men fått samma resultat) eller är det fel på numret? Är det fel numret blir jag lite orolig...

//Sofie

Inga kommentarer: