24 maj 2012

Godmorgon Torsdag!

Det är fint väder idag också, lite molnigare än vad det har varit men det kanske spricker upp? Om inte funderar jag på att packa in barnen i bilen och köra en sväng till Linköping. Leah måste ha flera par trosor och jag vill köpa en råsaftcentrifug. Men jag har ingen större lust att dra iväg till affärer om vädret är alldeles för fint.

Förövrigt tror jag att jag brutit ett benen på handen, på handryggen (säger man så?). Fick så ont där i går efter att jag slog i den och nu imorse kunde jag knappt röra den. Gör skitont om jag sträcker ut fingrarna eller tar uppe på handryggen. Handryggen så fult ord. Om det nu ens är ett ord....

Ont gör det men jag överlever. Skulle det bli värre tills imorgon får jag väl ringa till kära vårdcentralen. Kanske jag borde göra i vilket fall för jag är bara ett besök i från frikort. Kanske skulle vara värt och kolla upp min kära handrygg? hoho handrygg så fult ord. Eller hur Jennie? Jennie och jag har som uppdrag att finna det fulaste ordet någonsin. Det är så roligt med fula ord så ni anar inte:)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Haha!
Å det fulaste namnet också!
Jag kommer fortfarande ihåg vad vi kom fram till. :)