31 maj 2012

Kom inte försent till Stand Up Shower!

Bara ett tips. Det gjorde nämligen vi igår. Hur vi lyckades med det? Tja... Först skulle vi förbi Cissi och Martin och hämta en maskin de lånad. Vi hade ju sååå gott om tid:) Blev stående där och pratade och vips var klockan STRESS! Åkte som idioter in till Linköping och hann in bra i tid ändå. Till Linköping ja sen var det ju alla rödljus och bilar som var i vägen. Fem minuter innan showen börjar parkerar vi bilen.

Vi fick springa för att ha en chans att hinna. Jag i högklackat och min onda mage. Inte bra men men.

In på Konsert och Kongress sen rusade vi till höger entré som det stod på våra biljetter. Hinner precis sätta oss på våra platser (eller nej inte våra platser vi satte oss bara där det var ledigt) då börjar showen. Fast inte en stand up show med Al Pitcher. Nej nej utan vi hade hamnat på Linköpings skolmusikkårs uppträdande. Vad fan??? Kollade på biljetten om och om igen men allt stämde ju! Förutom vad som uppträde på scenen. Kanske det viktigaste när man betalat dyra pengar för att se något.

Till slut smyger vi ut och kollar återigen på biljetterna. Smsar folk i panik för att fråga :"Finns det fler än 1 scen inne på konsert och Kongress???" Jag har varit här flera gånger och det är bara en scen!

Andra intygar också att det bara finns en scen! Hittar en i personalen som vi frågar. Hon skrattar lite och säger att ja då har vi ju gått fel. Tydligen fanns det en liiten scen till. Som jag aldrig sett. Där inne var ju showen. Vi kom tio minuter försent.

Man kan inte smyga in lite diskret på en sån show tro mig. Jag och Jenny var sena in till en föreställning med Jonas Gardell en gång och blev rätt hårt pikade för att vi var sena och att vi dessutom var snåla som inte betalat garderob! Vi hade ytterkläderna med oss in då vi var sena och inte hann lämna in ytterkläderna:)

Även denna gången blev vi pikade och det av en engelskspråkig ståuppare som dessutom riktade in sig på Pontus som pratar sämre engelska än mig haha. Men det gick bra. Och han var väldigt duktig på att peka ut folk i publiken och Ponus var ju inte ensam om sin kassa engelska om jag säger så:) Eller att folk blev så nervösa och inte kunde prata. Det hade jag blivit.

Showen var annars helt suverän! Gå om ni har möjlighet! Man borde gå på såna shower oftare då det är helt underbart att bara få sitta och skratta i 1-2 timmar. Hur ofta gör man det annars liksom?:)


//Sofie


Inga kommentarer: