09 maj 2012

Jobbiga barn och jobbiga djur...

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det stämmer bra. Vi skulle åka ut och vara sociala hemma hos Pontus föräldrar. Vi åkte dit efter dagishämtningen och Pontus kom ut efter han slutat jobbet. Pontus skulle hjälpa till med sina föräldrars båt och vi skulle vara snälla,glada och umgås. Det blev tvärtom.

Helt och hållet. Sura, vresiga, bråkiga ungar. Så kan man beskriva mina barn utan att ta i. Herre min gud! De var skitjobbiga. Har aldrig varit med om något likande. Allt var fel, allt! Slutade med att vi fick åka hem innan Pontus så han skulle kunna göra klart det sista på deras båt. Leah skrek hela vägen hem, Hugo skrek på Leah för att hon skrek, jag stannade bilen 3 gånger och försökte ställa allt till rätta. Det gick inget bra. Poker började skälla på råddjur som han såg genom bilfönstret. När vi äntligen kommer hem och jag äntligen får in barnen ja då har Kajan dragit en en förbannad levande helvetes råtta.

Barnen stod i hallen och skrek medan jag jagade råtta. Poker och Kajan jagade också. Men de saboterade mer än hjälpte kan jag ju säga. Ut med råttfan och försöka få barnen i säng. Hugo är omöjlig. Säger att han får ligga i soffan. Han har fortfarande inte somnat och inte heller Leah.

Nu började Leah skrika också.

Fy fan vilken kväll.

//Sofie

Inga kommentarer: