01 december 2016

1 December 2016


Gårdagen var en riktig sjukdag men idag har det vänt! *peppar peppar*

Hugo mår som vanligt igen sen igår eftermiddag och vi andra känner ingenting (än iallafall och jag hoppas vi slipper). Det är ju svårt att veta så här i magsjuketider men jag tror att han mådde dålig på grund av sin mage, det vill säga förstoppning. Han brukar drabbas av det och bland symtomen tyckte jag flera stämde överens med just förstoppning. När han sen fick klux så fick han genast tillbaka färgen i ansiktet och mådde direkt mycket bättre. Men ja, det är magsjuketider så vi vågar inte chansa så han och jag är hemma idag med. Får se vad vi ska hitta på. Han är ju pigg som sitt vanliga jag igen så bara ligga på soffan kommer inte funka. Vi får pyssla med nåt:-) 

Härligt med 1 december idag. November gick väldigt fort tycker jag. Nu är det verkligen inte långt kvar till jul. Julkalendern missade vi nu på morgonen (skickade iväg Leah med skolbussen precis då) men får kolla på det ikväll tillsammans allihopa. Tycker den verkar lovande! 

Så händer inget under dagen räknar jag med att jobba imorgon som vanligt. Ska bli skönt! Känns om det är man själv som varit hemma och varit sjuk när man vabbat. Igår gick jag i myskläder hela dagen och var inte ens utanför dörren. Idag måste jag bara ta mig ut en sväng sen! 

//Sofie 


Inga kommentarer: