31 december 2016

Årets sista dag

Då var sista dagen för 2016 här. Firade vi inte nyss in 2016? Dags att lära sig säga/skriva att det är 2017. Samma roliga utmaning för mig varje år. Dröjer till framåt mars innan jag kopplat att det är nytt år:-)

Igår kväll var jag och Hugo med pappa och kollade in när LHC tog emot HV71. Det blev 0-1 i förlängning. Det var en jämn match men man behöver ju göra mål med om man ska vinna. Men det var annars en rolig match att se, det hände mycket. Träffade på en gammal jobbarkompis med som också var och kollade. Roligt att ses!



Annars så är jag fortfarande inte helt på topp alltså. Jag längtar efter att få känna mig helt pigg. Få vakna upp och ha energi i kroppen. Jag snorar, hostar lite men mest är jag trött i kropp och knopp. Känt mig så länge nu. Började ju årets med att vara sjuk och avslutar det med att inte känna mig helt pigg. Men ska väl inte klaga egentligen då det inte är något allvarligt. Bara tröttsamt att inte känna att jag har någon energi.

Är ledig nästa vecka med så hoppas vi kan få njuta av den och göra lite roliga saker. Åka skridskor, gå på bio och lekland är några av önskemålen från barnens sida. Vi får se vad vi hinner/orkar med:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: