26 december 2016

Förkyld...

Jag har inte känt mig helt hundra i kroppen på fler dagar. Tror mest det varit psykiskt efter att Leah hade sitt kräkmarathon. Jag har gått och känt mig dålig fast jag egentligen inte varit det. Typ.

Fast hostan jag fick för ett par veckor sen håller i sig än plus att jag är blivit snorig. Så nu går jag runt och både nyser och hostar. Med en Alvedon i kroppen funkar jag som vanligt fast utan är jag mer som en zombie.

Vi hade en bra dag/kväll hemma hos mamma och pappa igår. Vi fick god mat och fika samt så blev det paketutdelning till alla barnen. De har fått så mycket fint våra barn. Vi tackar så mycket för allt!

Sen körde vi även paketleken. Barnen hade flyt och fick precis det de ville ha. Jag kammade hem ett resekit bestående av schampo, balsam, tvål, solkräm etc. Samt en prydnadsklocka. Så jag är nöjd jag också ☺

Hugo har åkt iväg med Erik precis. De ska kolla på fotboll ihop och spela Fifa. Så han är inte tillbaka förrän imorgon igen. Vi andra ska åka och hälsa på hos Sarah och Krille en sväng. De var inte med på julafton i år så vi ska ses lite nu istället☺

Nu ska jag fortsätta med röjandet inne i Leahs rum. Samma sak varje jul. Måste rensa för att kunna få plats med allt det nya som de fått. Men det är alltid ett större projekt än vad jag kommer ihåg.

//Sofie


Inga kommentarer: