23 december 2016

Säg hej till Ebbe!

Nu är han här våran nya familjemedlem! Så söt och så gó:-)

Jag och Leah var hemma medan Hugo och Pontus åkte iväg och hämtade hem honom igår eftermiddag.

Så himla fin han är! Världens snällaste och duktigaste valp (helt opartiskt sagt). Han har liksom aldrig gått i koppel innan men det funkar hur bra som helst. Kissat inne har han gjort en gång men då sa han till bara det att vi inte hann ut. Natten trodde vi skulle bli jobbig. Första natten borta från sin mamma och syskon men det gick hur bra som helst. Han sov hela natten. Vaknade först när jag gick upp vid halv sju. Som Pontus sa, Poker hade väckt oss tidigare.

Han är 75 % labrador och 25 % golden men han ser precis ut som en labbe. Jag är ju uppvuxen med en labrador och jag tycker han är väldigt lik Lucas (som han hette) när han var valp. Aptit har han och han vet redan hur man sitter fint när man vill ha mat.

Ebbe har hittat sin favorit i en tuggleksak som Poker hade. Så fint att se honom gå omkring med hans gamla leksak i munnen. Poker var ju retriever han med så man ser även dragen av honom i Ebbe:-)

Välkommen till familjen Ebbe!


Försöka ta kort på en svart hund i det här mörkret är en svår uppgift. Ni ser ju att vi redan fått ställa för skyddsgaller framför julgranen. Halmbocken som jag fick av svärmor vill Ebbe mest döda men nu står han säkert bocken:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: