17 december 2016

Godmorgon 17 december!

Endast en vecka kvar till julafton! Vi ligger ändå rätt bra till med allt som ska göras så känns skönt. Julklapparna handlade jag klart redan innan december i år. Var inte riktigt tanken utan det blev bara så. Hittade en passande julklapp till nån och så en till som jag köpte åt en annan och vips så hade jag klickat hem (blev nästan bara näthandel i år) alla klapparna.

Postade även alla julkorten igår så hoppas att de kommer fram till alla nära och kära i nästa vecka.

Den här lördagen startades med ett pass på gymmet. Lugnt och skönt då det vara lite folk. Var lite förvånad faktiskt, kändes nästan som folk redan gått på julledigt.

Nu ska vi ta tag i städningen här hemma. Det behövs efter trapprenoveringen som varit men all slipning, både på väggar och trappsteg. Trappen är i stort sätt klar. Bara en strykning med färg till som Pontus ska göra ikväll. Alltså det är nästan värt att fira att den där trappen äntligen är färdig. Det är nästan 8 år sen vi rev bort den där bruna fula heltäckningsmattan som var i trappen. Sen har projektet stått rätt stilla av olika anledningar. Men nu så har vi både fint tak, fina väggar och inte minst en fin trapp! Fira med bubbel imorgon när det är helt klar:-)

En annan rolig sak var att jag igår fick glädjande sms om att Maria och Daniel fått sina efterlängtade tvillingar! Så himla roligt. På mindre än en vecka har jag fått 2 såna härliga meddelanden att kompisar fått sina barn. Helt klart det bästa meddelandena man kan få! :-)

Nu ska jag ta tag i och damma bort allt slipdamm här hemma.

//Sofie 

Inga kommentarer: