22 december 2016

Granen står så grön och grann i stugan!



Leah mår fortfarande bra (peppar peppar) så för att fördriva tiden tjuvstartade vi med att ta in granen och klä den. Kvällen innan julafton är ju annars vår tradition att den ska kläs men man får ta det från år till år när det passar. Så är det.

Inget glitter nertill då vi får hem en hundvalp. Det är riktigt farligt om han skulle tugga i sig det så därför lämnade vi det tomt med glitter där nere. Däremot har vi svenska flaggor i granen för första gången. Det i kombination med polkagrisarna och halmstjärnorna jag fyndat på loppis gör att hela granen får en härlig retrokänsla. Vi har det mesta i vår gran men något som saknas är smällkarameller. Alltså, är det inget man gör längre i skolorna? När jag var liten gjorde vi såna vartenda år. Det var standard att ha i granen. Tycker det är fint med barnens egna pynt i granen men det är det tyvärr inte så mycket av i år.

Mitt i granen har vi hängt det finaste julpyntet. En bild på våran fina Poker! Nu får han vara med oss och fira jul hängandes i julgranen. Barnen fick den i present av gudmor Jennie med barn. Den har hängt under Leahs sänglampa fram tills nu då de ville ha med den i granen istället. Och självklart ska den få vara med där:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: