13 december 2016

Tillökning väntas

Inte i form av en bebis men en hundvalp☺ Vi hade inte planerat att skaffa någon hund igen så snart men det blev visst så☺.

Det var mycket som gjorde att det passade att skaffa en just nu. Jag ska ju vara ledig nu på jullovet bland annat. Det är ju en förutsättning för att kunna skaffa valp att man har tid att vara hemma med den i början. Sen blir det Pontus som får ha med honom på jobbet, precis som Poker var.

Barnen är helt lyriska. De har verkligen inte nedräkning till julafton utan till den 22 december när vi ska hämta hem honom.  Poker var ju en retriever och det är den här herrn med. Dock inte flate utan gold/labrador. Pappan är renrasig labrador och mamman hälften golden/labrador.

Vi var och kikade på kullen förra helgen och man kan ju inte bli annat än helt såld. Men vi bestämde oss faktiskt inte då utan funderade i ett par dagar innan vi återkom. En hund är ju en del av familjen och ett stort beslut att skaffa så ville känna att vi verkligen tänk igenom det ordentligt. Och ja, nu blir det alltså en hund till familjen☺

Bjuder på en bild från när vi var på besök och Leah å Hugo blev överfallna av alla 10 valparna. Uppfödaren skickade sen den här bilden på bara vår valp. Jag glömde helt bort att ta nån när vi var där, men lär ju garanterat hinna ta bilder på honom sen☺

//Sofie


Inga kommentarer: