04 december 2016

Julmarknad och andra advent

Vi var en liten sväng och besökte julmarknaden igår. Pontus med bröder stod och sålde julkärvar för fotbollsföreningens räkning. Tror de lyckades få rätt så många sålda.


Marknaden var inte så stor men jag lyckades allt fynda lite. Inne på loppisen hittade jag både två dukar och två väggbonader som fick följa med hem för bara några tior.


Jag tycker att nya juldukar/gardiner/textilier oftast inte är så himla roliga. De ser ofta likadana ut allihopa. Jag brukar istället letar efter fina, äldre, ja lite roligare juldukar på loppisar men har haft lite oflyt i min jakt. Igår vände det dock och jag fick med mig dessa två hem! Lite retro i 70-tals stil, älskar dem!



 Jag är lite svag för såna här fina bonader. Den här fick följa med hem och pryder så fint en av väggarna i köket.


Hittade även denna att byta med sen när julen är över. Så fin med alla landskapsblommor på! Tycker den var så vacker.

Det är så rolig när man hittar saker på loppisar som man verkligen blir nöjd med. Speciellt när det typ inget kostar heller:-)

Vi stannade även förbi hemma hos svärföräldrarna igår och hälsade på. Barnen fick leka av sig med kusinerna som också var där och så såg vi på julkalendern.

Idag är Pontus med Hugo på innebandy då han har bortamatch i Vetlanda. Jag ska följa med Leah på hennes innebandy och sen väntas även barnkalas för fröken som hon ser fram emot väldigt mycket.

Det blir nog en bra andra advent det här:-)


Inga kommentarer: