02 december 2016

Hund och TRX

Åh vad det är tomt utan våran Poker! Jag saknar honom hela tiden när jag är här hemma. Alla hans små egenheter som han hade. Igår knackade det på ytterdörren och jag tyckte det kändes så konstigt tills jag kom på att det inte var någon Poker som blev överlycklig och skällde och viftade på svansen över att det knackade. 

Sen, som Pontus och jag pratat om, så saknar vi det här med att bara ha en hund. Någon som vaktar här hemma, någon som tvingar en ut på promenader, någon som äter upp matspillet under bordet etc.

Pontus sitter och söker på hundar på blocket. Visst blir man sugen men det får vänta tror jag. Men visst är det väldigt lockade.

Namnet har jag dock redan valt till den framtida hunden☺

Annars så har vi nyss avnjutit en (sen) middag. Oxrullader hade maken slagit till och gjort och det var så gott, så gott! Hugo pallade dock inte med att middagen drog ut på tiden så han somnade innan. Leah sover fortfarande inte. De är helt olika våra barn på den punkten.

Jag lyckades ta mig till gymmet efter jobb och hämtning av barn idag. Så skönt och inte alls farligt med folk. En av TRXinstruktörerna hoppade fram och tyckte det var längesen han såg mig på nåt av passen. Så sant, så sant. Har inte lyckas få ihop det med mina jobbtider men ska försöka. Är ju väldigt roligt med TRX så vore kul att kunna gå på de passen igen.

Nu ska jag ägna mig åt Skavlan och Alicia Wikander som börjar nu. Tycker hon är så bra Alicia!

//Sofie


Inga kommentarer: