18 december 2016

Sleepover

Inatt har vi sovit på nedervåningen hela familjen. Jag och Pontus i vardagsrummet och Leah fick sova på madrass inne hos Hugo. Trappen fick sig en sista omgång med färg igår kväll så därför vi fick ha sleepover i vardagsrummet. Men det gick ju det med:-) 

Igår hade vi besök av Elin, Anthony och Minna. Pontus ska hjälpa dem med renoveringen av köket i deras nya hus så de satt och planerade kring det. Leah (med viss hjälp av moi) hade bakat jättegoda pepparkaksmuffins med lingon glasyr. De blev riktig goda! En ny julig favorit. 

Sen när våra magar började kurra efter mat så beställde vi hem pizza som vi åt på innan kusinen med föräldrar åkte hemåt. Fullt ös att ha en ettåring på besök. Minna är inte still allt för länge om man säger så:-) 


Idag är det söndag vilket innebär: Innebandy! Jag och Leah ska dra oss mot sporthallen här om en stund. Avslutning innan jul för hennes del. Föräldramatch vankas så jag har fått låna en innebandyklubba av Erik för att kunna vara med. Klubban är dock en aningens för stor för mig men jag ska nog kunna spela ändå:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: