31 mars 2014

Busy Day

Ja den här dagen den har varit fullbokad från morgon tills nu. Började med BVCbesök och 4 års kontroll för Leah. Det gick bra och hon pratade också till sist:-)

Hugo fick praktisera på pappas jobb undertiden vilka han var väldigt stolt över. Sen blev det mathandling och därefter hem en liten vända innan det var dags för en tur till frisören. Leahs hår som skulle jämnas till. Även Hugo fick färg i håret så det var perfekt.

Hade en liten lucka där mellan frisörbesöket och Hugos tid hos doktorn så vi tog en lunch på stan. Hann bara få in maten så säger Leah att hon är jäääättekissssnööööddddiiig! Tror ni toaletten på stället där vi var fungerade? Svar nej. Den var avstängd pga vattenskada. Snabbmat fick en helt ny innebörd då vi fick slänga i oss maten snabbt för att sen stressa till bilen å åka Pontus mormor och låna hennes toalett. Hon var den jag kom på som bodde närmast:-)

Men hon blev så glad så när vi kom och hälsade på. Blev kvar där tills vi var tvungna att åka vidare till vårdcentralen för att kolla upp Hugos eksem och utslag.

Därefter hem å äta mellis och sen var det dags för mig å åka till jobbet så fort Pontus kommit hem. Skulle varit ledig idag men byte pass med en kollega då jag behövde vara ledig nästa måndag. Så blir 8 jobbdagar på rad för min del men sak samma.

Sitter och slökollar på familjen annorlunda medan Pontus fortsätter med tapetsering där uppe. Eller han ska snart iväg på fotbollsträning så ska nog passa på och krypa ner i sängen och fortsätta på min bok då. Så är det i mitt liv just nu ser ni:-)

//Sofie
Fina Leah med färg i håret efter frisörbesöket. Det här var precis innan nödsituationen med toaletten. Syns nästan på henne att det är något på G:-)

Inga kommentarer: