16 mars 2014

Tittar in och säger hej

Herre min gud och där försvann den helgen. Brukar var en återkommande fras här i bloggen men det har verkligen gått i ett.

Igår var vi som sagt i Vimmerby och träffade Magdalena för att prata om fotografering inför bröllopet. Pratade olika idéer och även praktiska saker som kan vara bra att ha lite koll på. Provade även på att ta några testbilder men då vi höll på att blåsa bort så blev det inte så många. Men nu har vi fått prova på att posera lite framför kameran i alla fall:-)

Fick god mat och fika där också och massa prat blev det med innan vi åkte hemåt. Klockan blev rätt mycket innan vi var hemma och jag var så trött så gick och la mig nästan direkt. Idag fick jag hoppa in och jobba lite extra på jobbet då det fattades folk. Har ju inte jobbat på ett tag nu så det var rätt skönt att få komma gång igen faktiskt. Fick prova på elcyklarna som införskaffats på jobbet och de var riktigt roliga att cykla på! Man får ju liksom trampa på och cykla men att man får den där lilla extra skjutsen när det kommer till uppförsbackar. Passar mig perfekt:-)

Efter jobbet var det matlagning som stod på programmet. Kusin Emma var även här och busade med Hugo och Leah så det var fullt ös. Sen hade Hugo sin dans som Pontus följde med på medan jag och Leah åkte och hämtade hem kött som vi beställt samtidigt som vi hälsade på hos Cissi med familjen en sväng.

Och ja kvällen den har bestått av att få i två övertrötta barn något att äta, duscha dem och sen natta dem. Det tog sin tid. Sitter och slökollar på TV:n men det blir nog sängen snart...Ingen som lockar att se just nu.

Fick några av bilderna vi provade att ta igår. Slänger upp två av dem som ni kan få njuta av att se:-) Det var blåsigt och det var kallt men vi lyckades ju fastna ändå.




//Sofie

Inga kommentarer: