25 mars 2014

Ont i magen

Nej inte magsjuka denna gången utan något som för de flesta kvinnor kommer en gång i månaden. Bara det att jag inte haft denna kvinnokrämpa på flera år! Sist jag hade mens var innan jag blev gravid med Leah. När hon var född började jag med minipiller (cerazette eller hur det nu stavas) och de har gjort att jag sluppit både blödningarna och värken. Men nu, som ett härlig fortsättning efter alla andra sjukdomar, kom den tillbaka. Och det med besked. Tycker det är lite mysko att den kommit så pang bom bara efter så många år. Jag äter ju fortfarande pillrena liksom. Men vad jag läst så kan det vara så. Fast ska ringa å dubbelkolla med någon mer kunnig person också för att se så allt står rätt till. Det kan ju vara bra:-)

Har varit iväg i eftermiddag/kväll och umgåtts med Noomi. Så roligt att ses då det var allt förlänge sen sist! Som alltid när det kommer till oss:-) Vi gick och satte oss på ett fik och pratade så dant så vi knappt märkte att caféet stängde. Lyxigt att gå ut å ta en fika sådär för det är något jag typ aldrig annars gör tyvärr. Skönt å bara kunna få sitta i lugn å ro och prata skit ett slag.

Jobbade idag å hade en lång rast så min plan var att dra en sväng till gymmet men jag åkte istället och köpte värktabletter till min onda mage. Usch fy jag har helt glömt hur överjävligt det kan vara! Men fick räkningarna betalda i alla fall så lite nytta gjorde jag allt på min lediga rast.

Roligare än så här blir inte det här inlägget. Eller jo jag piffar till det med en bild på mina två favorit svartingar.

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

..och så tänker du ett slag på mig när du tycker din mensvärk är jobbig... så känns det nog bättre ska du se. :D