03 mars 2014

En mindre bra start på veckan

Pontus är åter på benen men natten till idag var det min mage som spökade. Fick redig rännsketa och sprang på toan mest hela natten. Morgonen blev det att sjukskriva sig och sen bara soooova. Vaknade och kände mig pigg. Magen har hållt sig i schack sen dess så känns rätt bra igen.

Fick rycket och började riva ur alla sängkläder för tvätt för att få bort alla baciller och skit. Toaletterna fick sig en omgång de med. Förhoppningsvis är alla otäcka baciller bortstädade. Men nu är jag helt slut i kroppen. Trodde jag hade mer energi än vad jag hade men nu blir det en lugn kväll i soffan. Ladda upp och hoppas alla sjukdomar har passerat vårt hus.

Leah och jag sysselsatte oss med Leahs favoritsyssla, dock inte min, nämligen pussla! Alltså jag suger på att pussla. Leah tröttnade när de här Hello Kitty pusslena kom fram men jag fortsatte. Blev så glad när jag äntligen fått ihop skiten varpå Pontus bara var tvungen att påpekade hur länge jag faktiskt suttit med dem. Aldrig kan man få vara glad länge. Det viktiga är väl inte hur lång tid det tog (även om det är barnpussel på 49 bitar) det viktiga är ju att man klarade av dem. Stor som liten!

//Sofie

Inga kommentarer: