17 mars 2014

Ett par ljusblåa pumps


Då kan "något blått" ja även "något nytt" strykas från den skrockfulla listan till bröllopet:-)

Har ju pastelltema till bröllopet och ett par ljusblåa pumps passar ju bra då. Lite kul och ha någon annan färg på skorna än vitt. Blev så glad när de passade för jag var lite orolig för att de inte skulle göra det då de fått dåliga recensioner på hemsidan om att de skulle var både stela och små i storleken. Men de satt överförväntan bra på fötterna så jag är nöjd:-)

Jag har inte bara shoppat skor idag utan även hunnit med att ansöka om fritidsplats till Hugo efter sommaren. Helt sjukt att han är så stor! Hoppas verkligen allt kommer bli bra. Usch det här känns värre än när han skulle skolas in på dagis. Känns som man har mindre kontroll nu än vad man har när barnen ska börja dagis mot när de ska börja förskoleklass/skola och fritids.

Dagen har annars bestått av ett besök på gymmet efter nästan två veckor uppehåll. Gick segt men det är bara att kämpa på och komma igång igen. Blev även en lunch tillsammans med Pontus på stan, hundpromenad, besök hos en jobbarkompis och sen var det dags att hoppa i jobbkläderna och bege sig iväg till jobbet.

Blir lite pyssel här hemma nu innan det är dags att hoppa ner i sängen och ladda för en jobbdag imorgon igen. Skönt och vara igång i vardagsrutinerna igen!

//Sofie 

Inga kommentarer: