18 mars 2014

Utemöbler

Det är min nya dille grej jag är på jakt efter. Vi behöver verkligen en vettig uppsättning av möbler att ha på altanen. Jag har fått ge upp min fina gamla unika kyrkbänk. Den fungerar inte att ha vid ett bord då den är alldeles för hög. Hade ett vanligt köksbord i furu och då fungerade det bra höjdmässigt men då blev stolarna istället för låga... Så ja jag har gett mig. Vi behöver vanliga hederliga utemöbler.

Och ingen annanstans har jag att ställa denna bänk så den har fått blivit utlagd på blocket. Men verkar inte vara så svårt att få den såld. Många som hört av sig på och i helgen kommer det en och ska kolla på den. Det är verkligen med sorg i hjärtat jag säljer den men har man platsen för den finns tyvärr inte här hemma.

Letar som en tok på blocket och andra hemsidor för att hitta några fina prisvärda möbler. Det är ju dyrt med nya trädgårdsmöbler så det bästa vore att hitta något begagnat. Men jag hamnade såklart på en hemsida som inte säljer begagnade möbler och blev lite kär. Men det var för dyrt så jakten måste gå vidare. När jag är på jakt efter något så blir jag som besatt. Jag ger mig inte förrän jag funnit det jag letat efter!

//Sofie



Inga kommentarer: