10 mars 2014

Så var vi tillbaka igen...

Varför känner jag mig bättre och sen bara slår det tillbaka? I morse kände jag mig bättre. Natten hade inte varit så rolig då jag hostat mycket men efter att jag äntligen lyckades somna om och fick sova ut så kände jag mig pigg i jämfört med de sista dagarna.

Jag och barnen var över en sväng och hälsade på Emma och Hugo. Jätteroligt och träffas! Fick se Emmas stora mage förhoppningsvis för sista gången:-) Barnen fick leka av sig och vi fick prata av oss. Perfekt. Sen var det dags för lunch så då traskade vi hemåt. Där vid matbordet så bara kom det igen. Kan inte förklara men från att inte känna mig speciellt dålig till att få ont i kroppen, börja frysa för att sen bli varm, få ont i bröstet av hostandet och s¨å lite lock för öronen på det... Bäddade ner både mig och barnen i soffan framför Saltkråkan och de var faktiskt med på den idéen då de höll sig lugna så jag kunde vila. När jag vaknade till sen igen mådde jag fortfarande inte speciellt bra.

Vet inte vad det är för skit jag åkt på. Sjukanmälde mig för morgondagen och förhoppningsvis får jag en tid till läkare. För att kunna få något svar på vad det är jag åkte på. Trött på att må så här. Ingen vidare aptit har jag heller. Sitter och tvingar i mig mat. Pontus skulle och handla förut så jag bad honom köpa lite olika grejer jag fick för mig att jag kunde vara sugen på.

Det enda som smakade bra var Ahlgrens bilar i saltlakrits. Saft är också gott. Det har det druckits en del de sista dagarna.

Det konstiga är att ingen annan i familjen blivit dålig. Konstigt men skönt.

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och invänta Familjen Annorlunda som börjar snart. Tror inte jag skrivit det men Hugo och Leahs dagiskompisar är ju med i den här säsongen. Lite extra kul och se:-)



//Sofie

Inga kommentarer: