01 mars 2014

Så jävla förbannat irriterade

Hur kommer det sig att så fort jag är på jakt efter något och letar efter det på nätet så finns det inte? Eller så finns det men inte i rätt storlek. Hur kommer det sig? Det är ALLTID så.

Idag har jag spenderat x-antal timmar framför datorn i jakten på ett par brudskor. Så fort jag hittar några som är fina så finns de inte i min storlek. Jag har varit inne på varenda skobutiks hemsida, googlat, varit inne och letat på blocket, på tradera men finns det några som är i den stilen jag vill ha eller i min storlek? Svar nej

Jag har även suttit och letat efter fodrat regnställ till Hugo. Till Leah hittade vi till sist ett när vi var inne i Linköping igår men det verkar ju varit rena rama turen. Var inne i flera affärer och letade till Hugo med men det fanns inte! Tänkte äh jag får väl klicka hem något från nätet. Tror ni jag hittat något fodrat regnställ i storlek 122 till Hugo? Svar nej. Det här är ju helt otroligt. Har idag även letat lämpliga kläder till Hugo, Vilgot och Linus att ha på bröllopet (de ska ju vara brudnäbbar) men har jag hittat något i rätt stil/storlekar? NEJ!

Mest irriterad blir jag på det dåliga utbudet av storlekar. Hittar man något jättefint så finns det bara i en storlek kvar. Nu bryr jag mig inte ens om priset (typ) utan skulle bara bli glad om jag hittade något i rätt storlek men det är ju helt hopplöst. Envis och irriterad som jag är kan jag ju inte ge mig. Det kan inte vara möjligt att det inte finns ett enda fodrat regnställ i rätt storlek eller att det inte finns ett enda par snygga skor att ha till bröllopet. Eller att det skulle vara helt omöjligt att hitta tre likadana kläder i tre olika storlekar till tre stycken småkillar att ha till ett bröllop. Det måste ju finnas!

Blir bara så jävla irriterad efter flera timmars letande...

//Sofie


Inga kommentarer: