05 mars 2014

Fått en fläta flätad

Jag står för matlagningen i det här huset denna afton. Bara tvungen att skriva det för vet inte när det hände sist. Pontus brukar annars var den av oss som leker kock då han finner det här med matlagning bra mycket mer rogivande än vad jag gör. Duktig är han med så han får gärna fortsätta.

Annars har jag varit och betalat nästan 400 kr för att få luggen flätad. En  väldigt dyr fläta tänker ni men okej frissan klippte håret också. Men det syns knappt, då syns flätan mer. Hon frågade om hon fick göra en fläta och visst sa jag. Efteråt tror jag hon nog mest ville göra flätan för att dra ut på tiden. 400 kr för typ 10-15 minuters jobb är rätt bra betalt. Men nu är håret uppfräschat och luggen fin i sin fläta så jag är rätt nöjd ändå.

Hunnit med att bli rånad på pengar hos optikern också. Eller om det var linserna jag köpte som var jävligt dyra. Så kan det ha varit. Just det ja sen ska ju bilen in på verkstan också! Visste att det var något mer ställe som ville åt mina pengar. Hur många dagar är det kvar till den 25:de nu igen?:-) nej då det är inte så illa men surt när det känns som pengarna enbart går åt till såna tråkiga saker. Eller jovisst flätan var kul men det hade varit ännu roligare om den varit billigare. Eller fått lite mer förändring i håret för de pengarna. Eller ännu roligare om jag hade haft mer pengar. Ja ni fattar.

Varit och besökt gymmet idag med. Hurtigt va? Fast jag kände mig inte hurtig för fy vad det gick tungt och segt. Måste in i ordentliga rutiner med träningen igen så jag kan få tillbaka lite go! Vik hädan sjukdomar och annat dumt som kan ställa sig ivägen för det!

Just det jag lagar ju mat också här. Se hur laxen smakar den har visst varit inne i ugnen fem minuter förlänge...fan då.

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad fint! Önskar jag kunde göra sånna:)//Emme