29 mars 2014

Underbart väder!

Åh vilket härligt vårväder som kommit (tillbaka). Vi har ju haft fint väder till och från men sen har det kommit några såna där återfall av snöblandat regn och rusk. Hoppas innerligt att det här fina vädret är här nu för att stanna!

Jag jobbar men är hemma på timmar. Passade på att gå en långpromenad i skogen i min ensamhet. Nej inte ens Poker var hemma. Kändes jättekonstigt att gå där utan hund. Kom på när jag gick där att varför satte jag inte på mig träningskläderna och tog en löprunda istället? Ja säg det. Men en härlig promenad blev det i alla fall.

Pontus lagar mat så vi ska snart äta å sen bär det iväg till jobbet igen.

En skön sak med gårdagen är att jag lyckades bocka av flera saker på "bröllopslistan". Pratade med prästen och bokade ett möte med honom, var hos en florist och valde brudbukett, lämnade in blivande vigselringen till guldsmeden, bokade in en dag då vi (jag, mamma, svärmor, Sandra) ska träffas å planera lite mer kring bröllopet tillsammans...det finns å göra men skönt när man kan strycka några saker på den långa listan.

Nu ska jag sitta en stund till här i solen innan maten är färdig. Tjing på er!

//Sofie
Älskade underbara väder! Åh vad jag tycker om våren. Och i natt ställ klockorna om till sommartid också. Härligt! Även att det innebär att jag får gå upp en timme tidigare till jobbet i morgon:-)
Var tema bröllop i blomsterbutiken så de hade massa utav olika brudbuketter framme som man kunde kika på. Alla var så fina! Tyvärr var inte alla så billiga. Men lyckades hitta en som både var fin och till ett bra pris. Gud så bra!

Inga kommentarer: