20 mars 2014

Vidrig natt

Det var inte bara Hugo som kräktes igår utan även Leah vaknade och bara kräktes rätt ut. Men båda två somnade om och sov sen länge. Ingen mer av dem har spytt och när de vaknade i morse var de precis som vanligt. De ville åka till dagis men det sa jag att det får de vänta med tills nästa vecka. 

Varit försiktig med vad de ätit så vi inte ska chocka deras magar med något olämpligt. Än så länge har det inte varit något mer. Det är fullt ös här hemma precis som vanligt. Undra om det kan varit något de ätit? 

Men jag har ändå passat på att röja och tvätta allt här hemma för att förinta eventuella magsjukebascillusker som skulle kunna finnas kvar (ja om det nu var det som var anledningen till deras kräkattacker) 
 
Just det något annat som gjorde natten mindre trevlig var att jag fick för mig att kolla upp deklarationen sent i går kväll. Jag har alltid fått tillbaka på skatten så därför fick jag en sån chock när jag såg att jag istället skulle betala flera tusen kronor! Alltså jag satt och tjöt. Så mycket pengar som skulle betalas på ingenting. 

Varför är det alltid så, eller i alla fall för oss, att så fort vi har pengar sparade som är tänkt ska gå till något roligt så dyker det upp massa oförutsedda tråkiga måste saker som måste prioriteras och betalas? Förra året vet jag vi kommit långt på ett sparande till en utlandsresa men då gick bilen sönder och vi var tvungna att skaffa oss en annan. Ja det var de pengarna. 

Nu har vi varit duktiga och sparat ihop en bra bröllopsbudget men nu kommer jag få ta stora delar av den att betala restskatten med istället. Eller jag har gjort. Orkade inte se skiten mer så ville bara få det ur världen. Innan klockan var åtta i morse hade jag deklarerat och betalat in skiten.

Får väl börja snåla och spara igen. Bröllop ska det bli i alla fall. Däremot kommer vi nog få dra in på annat som att åka iväg i sommar. Känns jättetråkigt verkligen. Men har ju inte så mycket till val. En är ju inte gjord av pengar tyvärr. 

Klockren!
Lånad härifrån 
Nu ska jag hoppa in i duschen och snygga till mig. Jobb ikväll. Jag har fan inte råd att vara hemma något mer nu... 

//Sofie

Inga kommentarer: