21 mars 2014

Fredag och det är kväll

Sitter i soffan och slökollar på Let's Dance. Pontus är ute på hundpromenad och Bill och Bull ligger i sina sängar och sover. Hade helt ärligt hellre befunnit mig i Cloetta Center ikväll men men. Hejar på Cluben här hemifrån.

Måste bara berätta en så gullig grej. Mammas fina Hugo. Vi blev osams om en grej när jag skulle stoppa om honom i sängen och han blev arg och sur och låg i sin säng och skrek en stund. Sen blev han tyst så jag gick in till han och frågade om han slutat vara arg och då sa han: "Men mamma jag vill inte somna osams med dig. Jag älskar ju dig" Åh mammas fina kille<3 fina="" gon="" heller="" hugo="" inte="" jag="" med="" min="" n="" nbsp="" och="" osams.="" p="" somna="" speciellt="" vill="">
Hugo och Leah har varit pigga idag och precis som vanligt men Pontus var ändå hemma och vabbade idag då det ju ska gå 48 timmar efter att de kräkts för att vara på säkra sidan. Men som sagt det har varit full ös medvetslös här hemma idag.

Jag har jobbat idag och fy vad trött jag var när jag kom hem. Höll på att somna. Sitter här i soffan och funderar på att gå och sova alla redan då ögonen känns tunga. Orkade inte ens äta upp chokladpuddingen jag gjorde. Då är jag trött vill jag lova.

//Sofie 

Inga kommentarer: