03 mars 2014

Klänningsproblem

Nu behöver jag hjälp! Jag trodde jag hade bestämt mig angående brudklänning men så dök en annan klänning upp och nu vet jag inte hur jag ska göra. Prismässigt ligger de lika bara det att den ena får jag hyra och den andra köpa. Struntar egentligen i om jag får behålla den eller ej för det är inte viktigt för mig. 

Den ena klänningen har jag ju fått prova medans den andra får jag ju köpa och hoppas att den passar vilket ju är ett minus. Men och andra sidan är den ju så fin! Det som jag tycker är bra med korta klänningen är även att den är smidig att ha på festen efteråt. Provade ju några klänningar med släp när jag var i Stockholm hos Elsa och det är ju rätt tungt att ha det. Säkert inte lika smidig att ha på festen sen. Men åh så fin den är! 

Vad tycker du? Vilken är finast, vad skulle jag passa bäst i? Kommentera nu för fan och hjälp en kvinna i nöd:-) 


//Sofie

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den långa var fantastiskt fin! Man kan ju faktiskt byta om en bit in på festen :)

Anonym sa...

Jag tycker den korta är mer en sofie klänning! :) Jag gjorde misstaget att inte testa klänningen innan och det ångrar jag. Och som du skriver den korta kan du ha på festen oxå. Man vill inte ta av sig brudklänningen och då är det smidigt om man kan ha en klänning som man kan röra sig i på festen:) Hoppas du kan bestämma dig:) Kram

Anonym sa...

Korta!

Anonym sa...

Den långa helt klart!

Anonym sa...

Den korta var fin men den långa känns mer som en riktig brudklänning enlig mig. Den ser jättefin ut så jag röstar på den långa! :)

Anonym sa...

Den korta passar du jättebra i! :-) och kul med en lite annorlunda brudklänning.

Sandra sa...

Oj, vad svårt! Tycker ju att den korta är en riktig "Sofieklänning", men den långa var ju väldigt fin!

Anonym sa...

Korta helt klart!! Den är en Sofie-klänning:) / Emme

Anonym sa...

Den korta är Sofie! :) Kul med en annorlunda klänning som inte alla andra har!