07 mars 2014

Sjukdomarna de bara fortsätter

Blev inget bloggeri för mig igår då jag återigen mådde skit. Började onsdagskväll då jag bara helt plötsligt kände mig helt groggy i kroppen och ont i huvudet. Tog värktablett och gick och la mig. Jag tänkte inte må dåligt för i går var det så mycket roligt inplanerat.

Kände mig bättre på morgonen. Inte helt bra men bättre. Vi hade bokat in träff med Cissi och barnen för typ femtielfte gången så ville verkligen inte ställa in den här gången också. Det gick skapligt när vi var där men jag blev så smått sämre. Tryckte i mig värktabletter så vi kunde vara där ett tag då barnen fick leka av sig. Men jag var inte själv om att må dåligt. Wilmer fick feber bara sådär när vi var där och Leah hon blev också glansig i ögonen och hängig.

När vi kom hem sen så kom allt kändes det som. Feber, ont i kroppen, huvudvärk... Jag skulle följt med pappa in och sett LHC-Brynäs men det var ju bara och glömma. Å så surt det är när man sett fram emot något!

Leah var också dålig och hade feber visade det sig så kvällen igår var inget rolig. Längesen jag mådde så dåligt. Blev liksom inte ens bättre med värktabletter i kroppen. Tog en varmdusch och bäddade ner mig i soffan där jag sovit i natt.

Både Leah och jag har kunnat sova hela natten så vi mår bättre idag i alla fall. Leah är precis som vanligt och jag är bättre. Hoppas verkligen jag piggnar på ännu mer för ikväll är det jobb för min del. Måste kunna jobba nu i helgen. Har inte råd att vara hemma mer. Räcker med en sjukdag den här veckan redan. Jobbade ju bara tisdagskväll för att sen varit ledig inför helgen så vill verkligen kunna jobba nu! Är man timanställd gäller det att vara rädd om de timmar man får.

Hoppas aptiten vill komma tillbaka idag med. Igår fick jag inte i mig så mycket mer än massa saft och ett par ballerina kex. Typ. Hade ingen matlust alls. Ska se nu om jag kan pilla i mig lite frukost.

Nu är jag verkligen trött på alla dessa sjukdomar. Det har varit helt förjävligt sista tiden. Kom fram till det att jag varit sjuk från och till sen i slutet på november förra året. Då hostade jag ju i över en månad då jag hade lindrig lunginflammation, sen i början på året åkte jag på dunderförkylning som höll i sig i flera veckor, sen lite diarré på det och nu det här. Pontus har ju haft magsjuka och Leah har haft feber i ett par omgångar.

Så nu har jag fått klaga lite på det också. Ska vila och ta det lugnt idag och hoppas kroppen vill friskna till ordentligt nu.

//Sofie

Inga kommentarer: