09 mars 2014

Varmduschande tablettmissbrukare

Det är vad jag förvandlas till när jag är sjuk. När jag varit så här dålig i alla fall. Brukar inte tycka om att ta massa tabletter men den här gången har det varit raka motsatsen. När man mår sådär dålig så hela kroppen gör ont då är det helt underbart när värktabletten börjar värka i kroppen och man känner hur man mår bättre!

Och för att inte tala om att ta en riktigt varm dusch så det bränner så där skönt på kroppen. Det dämpar också det sjuka väldigt bra. Då mår man bättre. Eller jag mår bättre då. Jag har duschat flera gånger om dagen de sista dagarna.

Men idag har jag inte behövt ta alls så många värktabletter och faktiskt inte en enda dusch så det borde väl betyda att jag är på bättringsvägen? För fy för att ligga inne och vara sjuk när det är sånt här vackert väder ute! Mår ju sämre bara av tanken att man inte orkar/kan ta sig ut.

Fick även reda något annat som gjorde att helgen och dess sjukdomar kändes ännu tråkigare...men inget man kan styra över men lika tråkigt när sjukdomar kommer i vägen och ställer till det så saker inte blir som planerat.

Jag hoppas jag ska fortsätta i den här riktningen mot normalt välmående och bli helt frisk. Imorgon ska vi förhoppningsvis kunna träffa grannen på en lekdejt. På tisdag har jag jobb inbokat igen och då vill jag verkligen kunna jobba!

En härlig kombination när man är sjuk och inget annat hjälper

//Sofie

Inga kommentarer: