12 mars 2014

Virusinfektion

Var hos farbror doktorn igår. 150 kr för 3 minuters jobb. Och då fick jag komma in 30 minuter försent också. Gick ingen nöd på mig men det satt en mamma med sitt barn som var i ettårs åldern och fick vänta ännu längre. Henne tyckte jag synd om.

Läkaren kollade i min hals och lyssnade på mina lungor och sa att det var virusinfektion och inget de kunde göra utan det var vila, lugn å ro för att vänta ut det. Igår var halsen så illa att jag verkligen inte kunde prata. Rösten var helt borta.

Efter jag pratat (nej skrivit) med chefen igår kom vi fram till att det bästa är om jag är hemma hela veckan å kurerar mig ordentligt så jag blir helt frisk någon gång.

Rösten är fortfarande dålig men bättre än igår. Känner mig mest sliten i kroppen efter allt som den varit med om. Blir en lugn dag idag igen. Barnen är hos farmor och leker. Så tråkigt om de ska behöva gå långdagar på dagis så då är det snällt när farmor ställer upp som barnvakt:-)

En rolig nyhet kom igår också! Emma och Pers lilla bebis har kommit!  Åh vad roligt med en ny liten person här i grannskapet:-) Såna nyheter blir man så glad av.

Och fint vädet är det ute även idag. Jag fick damma av vårjackan igår när jag skulle till läkaren. Något annat säkert vårtecken är ju när barnen dragit fram alla cyklar och uteleksaker, älskar't!

//Sofie

Inga kommentarer: