04 mars 2014

Tackar tackar

För alla råd om klänning! Dök upp ett annat problem med klänningarna, eller med en av dem, så får se om jag kan lösa det. Blir så trött när saker krånglar och inte bara flyter på. Men vem blir inte det:-) Återkommer om vilken klänning det blir!

Har jobbat nu ikväll. Skönt att få några timmars jobb då jag inte jobbat sen i torsdags. Nu är jag dessutom ledig två dagar innan min jobbhelg börjar på fredagkväll. 

Dagen har annars varit väldigt lugn förutom en liten incident. Fick panik när jag låg uppe i sängen och läste och värsta oväsendet började höras på taket. Poker fick också panik och hoppade upp i sängen. Vilken bra vakthund vi har va? Oväsendet kom jag på nästan lika fort som jag blev rädd var det var för något, det var sotaren. Vet inte hur många gånger jag glömt bort att det var idag som han skulle komma. Men nu är skorstenen sotad och fin gud så bra. 

Glada hudik gänget är på tv:n nu så ska slänga ett öga på det innan den där sängen ropar på mig. Är skittrött. Är väl seg i kroppen fortfarande. Inte van att jobba så här hårt, varit ledig/sjuk för länge nu:-) 

//Sofie




Inga kommentarer: