14 mars 2014

En härlig fredag

Haft en väldigt bra dag får jag lova att säga. Hunnit med att prata långsamtal med Hannahpanna i telefon vilket var mycket trevligt.

När Pontus kom hem från jobbet gick vi ut och grejade i trädgården. Slutade med att vi försökte oss på att spela baseball. Japp baseball. Pontus har fixat hem massa baseballprylar (en lång historia) så de provade vi på att använda idag. Försökte mig även på att fotografera det hela men det var inte det lättaste. Tror inte jag fick en enda bild att visa upp tyvärr. Var ju rätt mycket rörelse som skulle fångas upp och det misslyckades jag totalt med.

Lekte en helt underbar lek med Hugo och Leah förut också nämligen frisör. Hugo och Leah var frisörer och jag kund. Trodde det skulle bli en smärtsam upplevelse men tvärtom. De höll på så fint och grejade, borstade, satte upp hårspännen (närmare bestämt 34 stycken. Japp mitt huvud var fullt av hårspännen) och tofsar. Åh vad skönt det var. En perfekt lek. Det får vi göra om:-)

Nu ikväll blev det en tur in och kika i hamnen då Pontus fick besked om att vi fått en båtplats där. Äntligen! Vi har ju bara stått i den där kön i snart 4 år. Hann även med att köra bilen i biltvätten till barnens lycka. Det är något de älskar att göra. Tvätta bilen i biltvätt. Då är de lyckliga må ni tro.

Ska alldeles straxt äta lite gott och bara ta det lugnt nu ikväll. Barnen har somnat så det är tyst här i huset. Är rätt trött i kroppen nu känner jag. Varit igång mer i dag än vad jag varit på hela veckan. Men skönt att vara på benen igen. Nu ser vi fram emot en vår och sommar utan sjukdomar!

//Sofie



Inga kommentarer: