24 mars 2014

Så skönt att få vara frisk

När jag är sjuk typ i influensa eller magsjuka och inget annat vill än att bli frisk så uppskattar jag så mycket att jag faktiskt kommer att bli frisk. Tänk alla människor som är sjuka i alla dess möjliga sjukdomar som aldrig kommer få känna sig friska igen. Usch man ska verkligen vara glad för sin goda hälsa. Den är inget man ska ta för givet.

Dagen här hemma har varit lugn. Laddat inför kvällspass. Skönt att de 48 timmarna från sista spyan hann gå så jag inte missade massa fler jobbtimmar. Eller jag skulle egentligen ha jobbat ett extra pass i helgen som fick ställas in. Synd för de pengarna hade behövts men men. 

Barnen sover och Pontus är och tränar fotboll. Hade en tanke om att träna jag med idag men en extra vilodag kan ju vara bra med tanke på senaste tidens sjukdomar. Se om jag lyckas imorgon. En rolig (eller kanske mer konstig) grej. När jag hade influensa i över en vecka och typ inte kunde äta något gick jag inte ner ett enda kilo. Men efter att ha haft spymarathon en natt så gick jag ner tre kilo. Bulimiker är alltså mer min grej än anorexia.

Gud vad skämtsam jag är så här på måndagskvällen. Haha. Nej dags å stänga ner den här mackapären för imorgon ringer klockan tidigt för jobb.

//Sofie




Inga kommentarer: