30 mars 2014

Hej Hej Sommartider!

Klockan är nu omvriden till sommartid så nu går vi verkligen mot ljusare tider! Åh älskar't! Vädret har ju varit på topp även idag, njuter av varje minut. Det här mina vänner det här är Sofies favorit tid på året. För er som kanske missat det.

Har jobbat även idag men gått dagtur, så skönt att komma hem på eftermiddagen och veta att man är ledig. Men blev bara hem och byta om för att sen dra med familjen över till grannen för bebisgos. Träffa fina Wilma för första gången. Gud så liten! Man glömmer fort hur små de är i början. Hugo och Leah fick leka av sig med Hugo också så det var perfekt. Bara det att när vi kom hem sen så var nog hela familjen övertrötta. Blev en tur in till stan med bilen och handla pizza till kvällsmat.

Sen skulle barnen duscha och vad saknar vi då? Jo varmvatten. Gahh ja hela vår kväll har gått i rörighetens tecken men nu sover barnen (nyduschade till sist) och Pontus håller på att tapetsera uppe i vårt sovrum.

Jag börjar känna av den här timmen som jag inte fått sova inatt. Att det känns som klockan är halv tio och inte halv nio som den ju faktiskt är.

Men "Partaj" börjar ju ikväll så ska försöka hålla mig vaken ett tag till.

//Sofie

Inga kommentarer: