09 augusti 2016

En ledig tisdag

Har varit ledig idag men dagen har verkligen gått i ett. Vi startade dagen med simning, eller ja barnen gjorde det. De var så nöjda efteråt. De hade fått simma på djupt vatten och även tränat på att hoppa och dyka. Tränat ryggsim hade de med gjort. De lär sig massa nytt varje gång. Så roligt att se hur de utvecklas.

Efter det blev det att åka och storhandla mat. Suck så tråkigt det är! Fick även ett telefonsamtal från veterinären. Ja Poker har inte varit pigg som ja gskribit tidigare och det har inte blivit bättre så vi har varit på återbesök hos veterinären och tagit fler prover.

Nu trodde de att de visste var det var, en inflammation på njurarna. Fick antibiotika utskrivet och *peppar peppar* tror jag att det håller på att vända. Vi ska avvakta ett par dagar och har han inte blivit bättre skulle vi återkomma. Men som sagt verkar det sakta men säkert som det går åt rätt håll för honom.

Vi drog sen och åt lunch med Elin och Minna. Ja vi blev kvar där hela eftermiddagen. Var och lekte i ett par lekparker (i blåsten. Fy vilket höstväder som kommit!) och sen kom även mamma å pappa förbi en sväng.

Hugos fotbollsträning drog igång ikväll med och jag fick rycket och började städa när vi kom hem. Ni vet sånt där ryck som sen bara dör ut och man har ingen energi kvar och man bara är halvfärdig med allt man dragit igång.

Jag blev just klar. Slökollar på Morden i Midsomer innan det är dags och sova. Jobbar kväll imorgon men ja simskola är det så klockan ringer tidigt ändå. Bäst och ladda ernegi.

//Sofie


Inga kommentarer: