17 augusti 2016

Tränat

Kändes så ovant att lämna båda två i skolan och att vara helt ensam hemma även när jag är ledig. Så jag passade på att åkte in och körde ett pass på gymmet. Det är så lugnt och skönt när man kan vara där och träna på morgonen eller förmiddagarna. Blir skillnad sen när jag jobbar dagtid. Fast då kan jag ju gå upp innan och träna med i och för sig. Det har jag ju gjort ibland nu med. 

Körde ett styrkepass för hela kroppen. Kom på när jag var klar att jag hade velat testa och se vad jag kan maxa i olika övningar, typ marklyft, axelpress och benpress. Alltså jag brukar säga att mitt personbästa är det jag klarar av att göra ett set av men kom att tänka på att folk brukar ju tala om vad de kan maxa, alltså vad det klarar av att ta som mest. Bara för att se liksom. Jag ska försöka komma ihåg och göra det nästa gång. 

Jag fått öka i vikt på flera övningar sista tiden så det kan ju vara kul och se. Jag själv upplever mig inte som speciellt smal eller en person med några synliga muskler men de finns ju där det känner jag ju:-)  

Träning för mig är att må bra och känna att jag blir starkare och orkar mer. 

Haha men jag var så frestad och ställa mig bredvid två vältränade tjejer som stod och tog kort på sig i speglarna. De hade dragit upp tröjorna och poserade verkligen sitt yttersta för att få till rätt vinkel för deras synligt vältränade kroppar. Tänk vad roligt om jag ställt mig bredvid och dragit upp tröjan och visat mitt icke existerande magrutor och också tagit kort .Tyvärr att jag inte vågade göra det. Hade varit roligt annars:-) Fick bli en vanlig med träningslinnet nerdraget över magen...

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Kommer du ihåg på träslöjden i skolan, fönstrena där blev som speglar utifrån och fönster innifrån. Fatta vad kul att sitta innanför speglarna på gymmet och titta på folk. 😂😂