14 augusti 2016

Regnigt men roligt!

Igår kväll var vi som nämnt inne i stan för att kika på cruisingen. Vädret var sisådär. Regnade i omgångar men det blev uppehåll till sist. Vi möte först upp mamma och pappa som också var där och kollade tillsammans med Elin, Anthony och Minna.


Sen kom Sandra och Robban med sin bil som barnen ville åka med i igen. Vi trängde in oss allihopa i bilen. Det var Jag, Pontus, Hugo, Leah, Leon, Sandra, Robban. Svärfar och Sarah. Finns det hjärterum så finns det stjärterum eller vad är det man säger? Var riktigt roligt att få åka med i kortegen. Barnen de var överlyckliga. Vi åkte med en bra stund. Klockan hann bli tolv innan vi var hemma igen sen. Då hade Leah somnat i bilen och var typ medvetslös av trötthet. Händer typ aldrig. Det tog hårt på krafterna att åka raggarbil:-)





En väldigt rolig grej det har blivit det här med cruisningen. Det är verkligen en fest för alla. Både barnfamiljer, yngre och äldre samlas och har roligt.

Som igår när vi parkerade vid macken för att låta bilen vila lite så kom en annan bil och ställde sig bredvid oss. De var ett gäng yngre killar med ölburkarna i högsta hugg och där satt vi med barnen bredvid oss och drack festis:-) Härliga kontraster och alla har lika roligt.

//Sofie 

Inga kommentarer: