24 augusti 2016

Sova nu?

Kollade på klockan just och trodde den var straxt över nio men hade visst fel på en timme. Är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu direkt. 

Pontus är ute i vedhögen och barnen sover. Tänkte kollat utbudet på tv:n men jag ser fasen inte bra på mitt vänster öga så det sket sig. Ska och träffa ögonläkaren imorgon så får se vad han säger. Förmodligen blir det ny operation på det ögat. Har redan ställt in mig på det. Bara det blir bra men speciellt sugen på en till laser är jag ju inte... Kommer inte bli med samma metod som de använde sist isånafall utan den mer smärtsamma varianten krävs då för att kunna åtgärda felet. Nämnde jag att jag inte alls ser fram emot det?

Har varit och jobbat idag och hann hem till familjen en stund innan jag drog och körde en timmes spinning. Jag är riktigt mör i benen nu.

Ätit och städat undan här hemma och stoppat barnen i säng. Ja typ så har min dag varit. Och nu funderar jag starkt på att krypa ner under täcket. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Passar på och snor Pontus tidningar som kom igår☺

//Sofie


Inga kommentarer: