10 augusti 2016

Jobbkväll väntar

Snart dags för mig att bege mig av mot jobbet för att spendera min eftermiddag/kväll där. Har lämnat av barnen på fritids och även varit med dem på simskolan i morse. Idag hade de fått träna på att dyka vilket de tyckte var superkul!

Jag har även varit på gymmet en sväng. Efteråt hade jag litet minispa hemma i duschen. Så skönt när man har tid att göra inpackning i håret i lugn och ro, raka benen, peela kroppen etc. Känner sig som en ny människa efteråt:-)

Har även grejat i Hugos rum vilket tog sin lilla tid. Han fick så mycket nya saker när han fyllde så det behövdes organiseras om bland alla hans saker. Vissa saker rensade jag undan och la i kartonger och ställde i förrådet. Sånt jag vet att han inte leker med längre. Skulle han vilja är det ju bara och ta fram det igen i såna fall. Och alla dessa skitleksaker (typ såna de fått på McDonalds) som låg halvt trasiga slängde jag. Elak som jag är. Tror dock inte han ens kommer märka att de är borta.

Förövrigt måste jag bara nämna att det är så jävla kallt idag! Alltså det var det igår med. Blåst och bara 12 grader i luften. Jag drog faktiskt på mig jeans idag. Kors i hela taket. Jag brukar vägra långbyxor från första juni till sista augusti men idag gick det bara inte att gå barbent. Även igår fick jag låna leggings av Elin så det är verkligen kallt.


Hoppas sommaren gör ett återbesök snarast för är det här den enda sommaren vi får gråter jag.

Men strumporna har i alla fall inte åkt på ännu. Nån måtta får det vara. Långbyxor och strumpor har man ju på sig resterande 9 månaderna av året så under juni-augusti kör jag utan. Jag brukar klara av det rätt bra men idag föll jag för kylan...Ack ack ack. Värmen kom tillbaka!

//Sofie 

Inga kommentarer: