27 augusti 2016

Inte alls på topp

Ögat är som det är fortfarande. Ingen större förändring. Droppar enligt ett droppschema och däremellan blir det bedövningsdroppar och värktabletter. När jag har de i kroppen så känner jag mig helt ok. Orkar göra saker. Igår var jag och gjorde några ärenden på stan men efter det var jag helt slut. Idag var jag och Hugo och hälsade på pappa en stund som var barnvakt åt Minna. Gick bra när vi var där men när jag kom hem var jag helt slut igen.

Har ju åkt på en jäkla förkylning med i kombination med ögat så det spär säkert på att jag känner mig ännu risigare nu. Näsan har börjat rinna och nysa och varje gång man snyter sig eller nyser så spänner man ju ihop ögonen och det gör väldigt ont för mig just nu.

Så ja livet känns allmänt segt. Bara tanken på att jag kanske ska behöva genomgå en till sån här operation får mig att må dåligt. Ögonläkaren tyckte sig nämligen se tendens till att det inte läkt ihop som det borde på det högra ögat med så han pratade om en eventuell operation på det ögat också. Vilket jag inte alls är så sugen på. Första operationen (FS LASIK) var ju ingenting jämfört med den här (LASEK).

Jag som var så nöjd precis efter jag gjort operationen första gången. Det är ju otur att det blivit så här och tydligen rätt ovanligt. Mina ögon har ju alltid strulat innan så varför skulle det gå smidigt den här gången för?

Har ätt svårt att sitta och skriva vid datorn/telefonen så får se när jag kan börja uppdatera som vanligt här igen. Hugo tog en bild på mig och favorit Minna idag. Den får liva upp det här klagande inlägget:-)



//Sofie 

Inga kommentarer: