15 augusti 2016

Tröttmössa på

Den här dagen har verkligen gått i ett. Jag har jobbat men slutade redan vid 13. Så då åkte jag in och möte upp Elin för att åka vidare och för att shoppa födelsedagspresent till pappa som fyller 60 år om några veckor. Tror vi lyckats rätt bra med present☺

Sen direkt vidare och hämtade barnen och sen uträttade vi ett ärende. Hem med barnen och skriva inköpslista och sen tillbaka till stan för ett besök på Willys.

Ja sen har kvällen bestått av förberedelser inför morgondagen (lägga fram barnens fotbollskläder, förbereda middag etc. ). Imorgon jobbar både Pontus och jag länge så vi hinner knappt hem innan barnens fotboll börjar. Vi brukar komma hem vid en så dum tid då så det är skönt att ha förberett maten så är det bara till att äta och natta barnen sen. 

Även vikt tvätt, skickat in tider till skolskjutsen, gjort i ordning extrakläder till barnen att ha på sina hyllor på fritids, dammsugit huset och rastat hunden... Ja det har gått i ett som sagt. Skulle så gärna velat tränat men det hanns verkligen inte med. Tyvärr tror jag inte jag kommer hinna med det imorgon heller men men. Så blir det ibland.

Nu ska jag sova. Min klocka ringer kvart över fem imorgon....

//Sofie


Inga kommentarer: