14 augusti 2016

Städat källaren

Den här söndagen vaknade vi upp och hade ingenting planerat! Kors i hela taket. Vet inte när det hände sist? Skönt var det. Det var rätt dåligt väder på morgonen/förmiddagen så jag satte igång med att röja nere i källaren. Pontus skruvade ihop garderoberna vi har alla ytterkläderna i (som höll på att trilla isär) så då passade jag på att gå igenom allt som var där i. Rev fram alla barnens jackor, overaller, överdragsbyxor etc. De fick prova och jag fick se vad som fortfarande passade och vad som behövs införskaffas nytt sen.

Jag tog mig även ann skogarderoben som var ett stort kaos. Fy vad rörigt det var och vilken tid det tog. Men nu har jag i alla fall fått lite ordning där med och barnen har fått gå igenom alla sina skor också så nu har jag koll på vad de kan ha även där. Blev en hel del kläder och skor bortrensade. Några fick Linus ta över och några andra hamnade hos grannHugo. Vad jag ska göra med resten vet jag inte än. Om jag ska vara så duktig och ta tag i och försöka sälja det sen kanske?

Emma och Per med barn var över och vi åt lunch ihop och efter det tog jag mig en powernap på soffan. Gud så gött!

Har städat av källaren i övrigt också så nu är det inte så extremt smutsigt där nere. Usch så skitigt det blir där. Känns inte så fräscht när vi har tvättstugan där. Skulle så gärna vilja renovera men det får bli i framtiden.

Nu har vi stoppat barnen i sängen och i morgon så blir det vardag för oss alla igen på allvar. Förra veckan blev en smygstart då jag jobbade kväll nästan alla mina pass. De fick i och för sig gå upp rätt skapligt ändå då de hade simskolan som började kl. 8 varje dag men imorgon ska de upp innan 06. Spännande och se hur det går. Eller ja Hugo är ju alltid uppe vid den tiden, värre blir det nog för hans syster:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: