18 augusti 2016

Skolbuss premiär!

Idag var dagen äntligen kommen då Leah också skulle få åka skolbuss till skolan. Leah har alltså väntat på den här dagen enda sedan Hugo fick börja åka buss till skolan för 2 år sedan.

Men de har ändrat en massa på skolskjutstiderna sen förra året och jag har inte riktigt fått information om allt. Så när klockan var fem över sju ser jag bussen komma. Shit! Panik barnen satt i soffan men hade inte tagit på sig några ytterkläder eller borstat tänderna (eller håret på Leah). Vi snabbade oss och på typ två minuter hade vi lyckats få dem klara (kanske ingen vidare tandborstning men de borstades i alla fall samtidigt som jag flätade Leahs hår). De hann, puh!

Igår kväll var vi iväg och firade svärmor som fyllde 60 år. Det bjöds på fika och skönsång:-) På lördag ska vi dit igen och fira ordentligt med både kräftskiva och säkerligen ännu mera sång.

Nu sitter jag och väntar på att få besök av Tina och Stella. Jag har ju rensat ur en massa kläder efter Leah som kanske kan passa Stella så de ska kika lite på vad som finns.

//Sofie 

Inga kommentarer: