20 februari 2009

Jennie hjälp!!!!

Ahh att jag alltid måste göra något om jag har fått en idé på hjärnan, om folk säger nae det är ingen bra idé så kliar det ju bara ännu mer i mina fingrar ju! Igår så gjorde jag vackra blonda slingor/blondering i håret eller jag tvingade Pontus att hjälpa mig. Och vackra och vackra är väl att ta i för det blev ju hellustigt! Visst att jag fattade att jag inte skulle bli blond igen pang bom men det här...vad är det för någon färg jag fått i mitt hår? det är obeskrivbart asså...Jag var såå trött på mitt hår och några pengar till ett besök hos frissan fanns inte på kartan så då kan det ju vara roligt att göra något själv med håret, eller inte.. Jag måste fundera ut en plan nu för hur jag ska göra, fan att min favorit frissa ska bo 30 mil bort när jag behöver henne som mest:)
Jag får skriva så egoistiska saker om mina vänner för jag är oxe och vi skaffar bara vänner för att kunna dra nytta av dem för egen vinnig, det står faktiskt i min bok om oxar.:) Det står även att vi är små och fetta för vi gillar mat och sötsaker så mycket... Vet inte ärligt talat hur mycket jag tror på horoskop och sånt men ibland är det ju skönt att ha något att skylla på:P
//Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du får ringa din andra firsör Maria, hon kan fixsa allt :)

Jennie sa...

Ja attans att de är så långt, du får helt enkelt komma upp och hälsa på snart, så är de bara=) Och precis, är man oxe så är man;)