17 februari 2009

Trött mamma

Upptäckte precis en sak...Jag packade ner alla böcker från vår bokylla förut och skulle vara så duktig och skriva vad kartongerna innehåller så vi slipper riva upp allihopa sen för att leta efter just DEN saken... I kartongerna med böcker så har jag skrivit böker på allihopa!! Inte bara på en låda utan på alla! Det står BÖKER skrivet med stora svarta bokstäver på samtliga lådor, vad fan tänkte jag på? Haha men både jag och Pontus började asgarva när vi såg det. Så dant det kan bli....:)

Annars så har Hugo hög feber och mår inte bra alls, min lilla söta kille!! Usch det gör ont i mig och se honom så nere. Han brukar alltid vara på så bra humör, sitta i sin gåstol och skratta åt Poker och ta i allt han kommer åt. Men idag har han varit så ledsen, så ledsen att tårarna kommit flera gånger ner för hans små kinder. Usch snart börjar jag gråta.... Han äter bara mat från flaskan, fick i honom lite gröt innan men bara lite. Vatten har han druckit rätt så bra och det känns skönt det. Hoppas att han blir bättre över natten, just nu ligger han och sover så sött i sin säng.

MAMMA ÄLSKAR DIG HUGOBUS!!!!

Nu ska jag krypa ner till min fästman (ååh vad det är kul att kalla honom för det nu mer:) och försöka sova så gott jag kan. Hoppas Hugos feber vill ge sig, min lilla skatt<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Usch då, är han så sjuk, lilla stackarn! Men har han piggnat till te torsdag, kommer ni hem till mamma då?

Anonym sa...

Hej gumman! Du har fått award hos mig=)