17 februari 2009

Mähh så fult gjort!

Jag har beställt en tankini från Ellos och fick den på posten häromdagen och då kostade den 199 kronor. Med i paketet hade de lagt i en reakatalog som jag precis satt och bläddrade i och vad finns med om inte samma tankini som jag beställt fast till 79 kronor!! Så fult gjort! Jag betalde fullpris och sen skickar de med reakatalogen där de rear ut den för mindre än halvapriset...Sur man blir så här på tisdagmorgonen. Jag har varit på jakt efter nya badkläder länge men affärerna har ju inte börjat sälja sina ännu så då tänkte jag att det var kanske smidigast att skicka efter istället. Men herregud det ska jag nog aldrig göra om! Snacka om strul med storlekarna. Bikinitrosorna var inga problem de kunde jag ha i min vanliga storlek 34-36 men tankinin var omöjlig ju! Köpte först två stycken i 34-36 som satt jättebra upptill men över min fina mage så bara korvade de sig och satt jätteilla så jag skickade tillbaka dem och beställde i storleken större. Fick hem dem och de satt som de andra bra upptill men nertill så åkte den upp över halva magen så fort jag rörde mig i den (inte så snyggt då det är magen jag inte vill visa...). Så då skickade jag tillbaka dem också och beställde en annan modell istället och den satt äntligen någorlunda bra!! Så den kan jag nog använda när jag ska och träna och på babysimningen med Hugo. Förhoppningsvis har magen blivit mindre till i sommar så jag kan ha min vanliga bikini igen:-)

Jaja nog om det:) Idag så ska jag och Hugo på "Klapp och Klang" vid tiotiden. Men Hugo verkar var lite hängig så jag får se hur han mår lite närmare när vi ska iväg... Sen ska jag ta mig till gymet och träna idag igen också. Känns så skönt i kroppen när man tränat både styrketräning och kondition. Jag brukar alltid värma upp 15 min på "natural runner" maskinen och sen så blir det styrketräning. Jag har ju ett personlig upplagt program som ska ge hela kroppen en ordentlig genomkörare så det känns jättebra! För hade jag bara tränat helt själv så hade jag säkert bara fastnat vi magträningsmaskinerna och det är ju inte rikigt bra även om det är magen som jag vill träna bort mest. Avslutar alltid med att köra skiten ur mig på träningscykeln eller roddmaskinen och så stretching efter det. Ska försöka börja simma minst en gång i veckan också så jag får lite variation... Och då är det ju bra med mina nya fina badkläder:-) Jag får träna varje gång som jag har möjligheten att göra det på för rätt som det är kan det säkert gå flera dagar då jag inte kan träna alls. Men det är ju inte helt fel att vara hemma med sin favorit prins heller om dagarna, min söta lilla gullunge:-)

Igår så målade jag HELA halltaket!! Ojoj vilken skillnad det blev! Tog med mig kameran men tror ni jag kom ihåg minneskortet som satt i datorn? Nej det gjorde jag inte! Så jag ska knäppa massa bilder idag istället på hur fint taket blev, det känns lite i axlarna idag att jag stått och målat i taket hela kvälen igår...Men vill man att det ska bli fint så får man lida pin haha.

Oj så mycket jag skrev denna morgon:P Men nu måste jag sluta för min son håller på och dra ut alla sladdar som han kan hitta på TV:n:)

//Sofie

Inga kommentarer: