27 februari 2009

Nu är huset vårat!!

Vi har varit på banken idag och nu så är alla papprena påskrivna så nu är huset helt vårat!! Känns riktigt skönt att allt sånt är klart nu, så nu kan vi rikta in oss helt på renoveringen så att den ska bli så någorlunda klar tills vi flyttar in. Pappa är här nu och hjälper mig flytta grejer med släpkärran. Pontus han har åkt till sitt jobb för att göra klart bänkskivorna till köket:) Jag håller på och passar på Hugo samtidigt som jag packar så gott det går...Nu är faktiskt det mesta nedpackat men det återstår att plocka ner hyllor och liknande från väggar och så men det gör vi nog på ett kick haha. Usch känner mig rikigt trött i kroppen, det märks att man varit igång i flera veckor och inte fått någon orentlig sömn. Renovering, flytten, sjukdomar och så Pontus uppsägning från jobbet det sätter sina spår....Men men nu ska vi köra skiten i huset och sen så flyttar vi in, äntligen!!

PS: Kommer kanske som sagt bli väldigt dålig uppdatering i bloggen då det tar ett par dagar för internet och tv att komma igång sen när vi bor ute i huset:P Men jag ska försöka skriva så gott det går under tiden, är ju faktiskt rikigt skoj att kunna skriva några rader här varje dag:)

//Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!! Woho!!!

Anonym sa...

Åhh grattis! Gud vad kul =D Vad skönt att alla pappren är påskrivna och så =) Måste komma och hälsa på sen när ni har fått iordning i huset ;-D