27 november 2012

Fungerar det nu?


Helt plötsligt bara? I såna fall är det ingen som blir mer glad än jag kan jag säga! Tog bara en snabb bild på min handled för att visa upp de fina armbanden jag fått idag. Helt suddig och mörk blev bilden men vad gör det när den laddades upp helt utan problem??:) Tog mest bilden som en test grej och det verkar ju fungera!

Hugo och Leah som gjort armbanden förövrigt. Har sagt till dem flera gånger att jag så gärna skulle vilja ha något fint halsband eller armband som de gjort på dagis. Men Leah snåljåp säger då bara: "Mamma du göra eget den här är miiin!" När hon kommit hem och gjort något.

Men Hugo har lyssnat och idag när jag hämtade på dagis kom han springandes med något bakom ryggen och var så nöjd när han överraskade mig med ett fint armband som han tillverkat helt själv.

Det är en av anledningarna till att man har barnen på dagis. Jag har skrivit något om det tidigare men inte är det väl som passning undertiden man jobbar som man har barnen på dagis. Nej nej det är enbart för att få hem fint pyssel, fina teckningar och fina armband som de själva tillverkat. Även att man får (köpa är väl egentligen det rätta ordet men men) fina dagisbilder på dem.

Och att sen få lyssna på barnen när de sjunger fina julsånger och har sommaravslutning och sjunger sommarvisor så man håller på att få tårar i ögonen. Det mina vänner det är anledningarna till att man har barnen på dagis:)

//Sofie

Eller förlåt. Förskola.


Inga kommentarer: