06 november 2012

Tisdag idag

Och barnen är ledig från dagis idag. Se vad vi ska hitta på. Kanske besöka Pontus mormor? Ja vem vet.

Somnade som en stock igår när jag nattade barnen. Pontus var iväg och lagade bil på kvällen så han var inte hemma och kunde väcka mig.. Vaknade upp vid 21tiden och försökte få något gjort men insåg att det var bättre och bara gå och lägga mig igen.

Skulle försöka mig på att prova på att träna en gång själv hemma med barnen också idag. Jag har provat det tidigare men det har bara resulterat i kaos men det var ju ett tag sedan. Kanske de kan hålla sig i skinnet några minuter så deras mor få springa lite på bandet. Det vore ju perfekt om det ville gå:)

Löpbandet som jag förövrigt inte blir klok på vart jag ska ha stående. Har det förtillfället i vardagsrummet men när jag springer på bandet här så vibrerar det i alla skåpen och i alla glasen. Sådär lagom irriterande och inte är det vidare snyggt att ha det stående här heller.

I källaren är jag rädd att smutsen och dammet som kommer från pannrummet ska ha sönder motorn och på övervåningen vill jag inte ha det för då kan jag inte träna på det när barnen sover (det är oftast då jag brukar få tid att träna på det) då vi alltid nattar dem i våran säng.

Sicka problem människan har:)

Jaja tåls å tänka på.

//Sofie

Inga kommentarer: