01 november 2012

Tyst och Lugnt

Hugo han somnade ju förut och Leah sover med pappa bredvid sig i sängen. Sover som grisar båda två. Ska gå upp och väcka fadern snart:)

Den här dagen har verkligen varit grå. Skulle behöva lite sol nu! Dessutom blev jag stående med den "nya" bilen. Den förra andra bilen vi hade skrotades igår så då fick vi köpa en annan liten skrotbil (som Hugo och Leah uttrycker det). Tyvärr vill den inte starta när jag använde den så Pontus fick komma till undsättning. Då startade den så fint.

Jag brumade iväg till gymmet för ett pass där. Vad upptäcker jag då? Jo att jag har glömt träningsskorna hemma! De skorna jag hade på fötterna redan var med 12 cm höga klackar så jag kunde ju inte använda direkt. Iväg för att åka hem och hämta skorna men vad händer då? Ingenting. Bilfan vägrar starta igen!

Får återigen ringa Pontus som kommer. Det är startmotorn som krånglar men tydligen har Pontus köpt en annan så den ska bara bytas så snart som möjligt. Irriterande å bara bli stående...

Annars har jag varit och fart omkring idag till olika ställen och pratat och lämnat CV:n. Kändes bra men vi får väl se om det ger något:)

Hunnit med en timmes promenad med Poker med. Lagat sjömansbiff för första gången i mitt liv har jag också gjort. Blev väl okej men nästa gång hoppas jag den blir suverän:)

Nehepp. Imorgon är det faktiskt jobb för min del. Ett nytt ställe skulle man kunna säga. Se hur det går:)

//Sofie


Inga kommentarer: